Male ideje za sretniji život

Male ideje za sretniji život - Divjak, Tatjana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Divjak, Tatjana
DIMENZIJA
5,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Male ideje za sretniji život.pdf
ISBN
8153534322086

OPIS

Svatko se od nas u životu susreće s bezbroj situacija od kojih mnoge percipira kao problematične. Bez obzira na to jeste li tek zakoračili u život ili već imate mnoge situacije iza sebe, uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme. U ovoj se knjizi nalaze tekstovi napisani upravo u tu svrhu, kao vašu dnevnu podršku. Možete pročitati knjigu i osjetiti nadahnuće, prepustiti se svojoj intuiciji i odabrati odgovor kao motivaciju za taj dan ili problem, proći područja u kojima imate najviše problema, ili pak potražiti specifičan odgovor za specifično pitanje. A onda, ako još ne steknete novu naviku ljubavi prema sebi kroz svakodnevnu podršku, i ne naučite dati podršku samima sebi, otvorite ponovno prvu stranicu i ispratite, kao i sa Starom godinom, sva nezadovoljstva. Krenite ispočetka. Bolje je vratiti se na početak, nego nikada ne započeti! Život počinje onda kada svršite sa starim navikama i prigrlite nove. Kada umjesto problema vidite izlaz, rješenje. Za to vam je često potrebna potpora. Ova je knjiga takva potpora.

2010. Knjiga dana - Tatjana Divjak: Male ideje za sretniji život Kako steći novu naviku ljubavi prema sebi Jednostavne promjene za održiviji život ...

335 str., ISBN 9789533031514; Cijena: 119.00 kn; Cijene knjiga samo su informativnog karaktera. Knjige potražite u knjižarama ili u knjižnicama.

POVEZANE KNJIGE