Povijest – Velika ilustrirana enciklopedija

Povijest – Velika ilustrirana enciklopedija Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Povijest – Velika ilustrirana enciklopedija.pdf
ISBN
6275333624441

OPIS

Privlačne stranice Velike ilustrirane enciklopedije povijest oblikovane su s mislima na vas. Važno je što na njima s lakoćom možete pronaći ključne podatke. Tako ćete ih brže i na dulje vrijeme zapamtiti. Još je važnije smisleno ih povezati. To vam omogućava cjelovit pregled povijesnog tijeka. I konačno – važno je da pri tome i uživate.Iscrpno – o najvažnijim događajima, prijelomnim trenucima i osobama. Privlačno – uz pomoć više od 2000 izuzetnih slika, fotografija i ilustracija. Cjelovito – od prvih lovaca u Africi do pada tornjeva WTC-a u New Yorku 11. rujna 2001. Objektivno – bez ideoloških prosudbi i samo uz pomoć nepobitnih činjenica. Sažmimo u nekoliko riječi prednosti jedne od najcjelovitijih, najpreglednijih i najobjektivnijih povijesnih knjiga koje je moguće naći kod nas i u inozemstvu: – 612 strana jasnih, jezgrovitih, objektivnih, privlačno predstavljenih spoznaja o čovjekovoj prošlosti – više od 2000 fotografija, shematičnih prikaza, reprodukcija umjetničkih djela koji knjigu pretvaraju u užitak za oko, a ujedno i omogućavaju da s lakoćom zapamtite sve najbitnije događaje – deseci tabličnih prikaza i vremenske crte koji Vam tijek povijesti prikazuju kao smislenu cjelinu – posebne stranice posvećene ključnim osobama i prijelomnim događajima – dodatak s najvažnijim događajima iz povijesti svih međunarodno priznatih država – proširen, samo za ovo izdanje pripremljen pregled hrvatske povijesti S takvom enciklopedijom ćete u putovanju kroz prošlost iz svojeg udobnog naslonjača nesumnjivo uživati kao nikada dosad. Teško je, naime, naći povijesnu knjigu koja mnoštvo godina i podataka na tako učinkovit način pretvara u napete, privlačne, zanimljive priče, koje vam ne daju mira i koje ćete čitati uvijek iznova.

Saznajte kako mislimo, osjećamo i djelujemo. Otkrijte čudesnu raznolikost načina života, istražite našu prošlost, shvatite našu sadašnjost i pretpostavite budućnost. 612 stranica Tvrdi uvez.

: ilustr. 44 minuta i 2,98 sekundi (sinodički mjesec od 29,53059 dana). ...

POVEZANE KNJIGE