Grad od betona

Grad od betona - Višić, G. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Višić, G.
DIMENZIJA
10,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad od betona.pdf
ISBN
5732595278196

OPIS

Grad od betona, prvijenac Gorana Višića, nekadašnjeg igrača Rukometnog kluba Rudar je krimić, u kojem je glavni lik detektiv Luka – žrtva koja se iz prkosa preokreće u istraživača, a radnja se događa u Bjelovaru, gradu u kojem je autor i rođen. Brojna poglavlja, naizgled nezavisna, polagano se i sve napetije povezuju u jedan mozaik. Mutne kockice slažu se pri kraju sve jasnije u sliku na kojoj svaka uloga ima svoje mjesto, a svaki postupak svoj razlog i svrhu.

Gustoće betona odabiru se optimalizacijom na temelju proračuna nosivosti i proračuna toplinskih karakteristika zida. Razmak montažnih elemenata se može podesiti zavisno od projektirane debljine zida. Od zagrebačkog je potresa prošlo gotovo deset mjeseci.

Proizvodnja betona i betonskih proizvoda; Ul. Franje Jurinca 2 10310 Ivanić Grad Radno vrijeme: PON-PET 7:00-15:00, SUB 7:00-13:00 Odgoj i obrazovanje.

POVEZANE KNJIGE