U potrazi za srećom

U potrazi za srećom - Kennedy, Douglas | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kennedy, Douglas
DIMENZIJA
5,93 MB
NAZIV DATOTEKE
U potrazi za srećom.pdf
ISBN
6373115974533

OPIS

Manhattan, večer na Dan zahvalnosti. Rat je gotov i veselo društvo u jednom stanu ludo se zabavlja. Sara Smythe, mlada, pametna žena tek je stigla u New York i odazvala se bratovu pozivu na zabavu. A onda je u stan ušao nezvani gost, Jack Malone, novinar američke vojske koji se upravo vratio iz poražene Njemačke. Njegovi se pogledi na svijet ne slažu s onima koje imaju ljudi sa zabave, ali je zato pogled koji mu je uputila Sara Smythe obilježio čitav njegov život. Ljubav Sare i Jacka snažno će odrediti njihove živote i trajati čak i onda kad njih više ne bude bilo… Ovaj roman Douglasa Kennedyja po svom pojavljivanju bio je prava senzacija, a emotivna i napeta priča puna preokreta zadivila je i kritiku i publiku. Zadivljujući spoj pojedinačnih sudbina sa širokim zamahom povijesti donio je Kennedyju titulu muškarca koji piše najljepše ljubavne romane. Priču o ljubavi i izdaji, napetu od samog početka do uzbudljivog završetka, Kennedy pripovijeda znalački i zavodljivo.

Unatoč naporima da održi obitelj na okupu, majka (Thandie Newton) njihova petogodišnjeg sina Christophera živi pod neprekidnim stresom zbog financijskih neprilika. Kako se više ne može nositi s time, ona odluči napustiti obitelj. DJETELINA SA ČETIRI LISTA U potrazi za srećom iz mraka, iz daljine stigao sam na magarcu u polje djeteline.

Chris Gardner (Smith) obiteljski je čovjek koji se bori kako bi skrpao kraj s krajem. Unatoč naporima da održi obitelj na okupu, majka (Newton) njihova petogodišnjeg ... U potrazi za srećom E.

POVEZANE KNJIGE