Moja prva biblija

Moja prva biblija - Lois, Rock | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lois, Rock
DIMENZIJA
4,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja prva biblija.pdf
ISBN
2491155907242

OPIS

Ova prekrasno ilustrirana Biblija donosi 20 omiljenih biblijskih priča – 10 priča iz Staroga i 10 iz Novoga zavjeta. Biblija je ispričana jednostavnim jezikom, kako bi i najmlađi čitatelji mogli u njoj uživati. Omogućuje djeci prvi susret s najpoznatijim biblijskim pričama i osobama, a posebice s Isusom koji je najviše ljubio malene. Dosad je Moja prva Biblija prodana u više od 250.000 primjeraka diljem svijeta. Stari zavjet: Noa i arka, Djed Abraham, Josip i njegov san, Mojsije i kralj, Hrabri Jošua, David i njegova pjesma, Jona i kit, Danijel i lavovi, Nehemijine molitve Novi zavjet: Mali Isus, Isusov život i smrt, Isus i njegovi prijatelji, Lađa u oluji, Dobri Samaritanac, Izgubljena ovca

Rimljanima 1,17: Jer pravednost se Božja od vjere k vjeri u njemu otkriva kao što je pisano: Pravednik će od vjere živjeti. Rimljanima 1,18 1.

Ovo je zborka najpoznatijih priča Starog zavjeta, napisano jednostavnim jezikom i dražesno ilustrirano izdanje. "Moja prva Biblija" je prekrasno ilustrirana knjiga namijenjena maloj djeci koja će ju čitati s lakoćom i ljubavlju. Ovo je zbirka najpoznatijih priča Starog zavjeta.

POVEZANE KNJIGE