Opća teorija zaborava

Opća teorija zaborava - Agualusa, Jose Eduardo | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Agualusa, Jose Eduardo
DIMENZIJA
6,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Opća teorija zaborava.pdf
ISBN
2778490759890

OPIS

Priča o Ludo koja je samu sebe zazidala u vlastitu stanu na vrhu zgrade u Luandi i ostala zatočena dvadeset i osam godina, dok vani teče život, tj. krvava svakodnevica nakon portugalske revolucije i proglašenja angolske neovisnosti. Ovaj žanrovski mješovit roman kritika smatra dosad najboljim autorovim djelom, a bio je i u najužem izboru za Bookerovu nagradu 2016. Suvremeni portugalsko-angolski pisac u nas je poznat po knjigama: “Kreolska nacija”, “Prodavač prošlosti”, “Žene mojega oca” i “Tropski barok”. Njegovo je stvaralaštvo osebujan spoj duboke strasti pripovijedanja i fantastičnog svijeta njegovih likova koji su magijski i stvarni u isti čas.

72,00 kn 80,00 kn. Dodaj-10 % ZVONKI CEDAR RUSKI V - TKO SMO MI? ... OPĆA TEORIJA ZABORAVA.

Na četvrtom je mjestu Mileva Einstein, teorija tuge Slavenke Drakulić u izdanju Frakture, na petom ... José Eduardo Agualusa: OPĆA TEORIJA ZABORAVA (MeandarMedia) Sudjeluju: José Eduardo Agualusa, Tanja Tarbuk, Branko Čegec, Miroslav Mićanović . 19.00 DHB, Crveni salon .

POVEZANE KNJIGE