Kad se zanemare internetska pravila

Kad se zanemare internetska pravila - Moore-Mallinos, Mazali | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
9,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad se zanemare internetska pravila.pdf
ISBN
5386755458443

OPIS

Računala su zakon! Ne samo da na njima možeš pronaći informacije o svemu i svačemu što ti padne napamet, već se možeš i dopisivati s nepoznatim ljudima. Ali, kao i za sve super stvari, i za računala postoje brojna pravila koja bi svi, a posebno djeca, trebali poštivati, iako to ponekad ne rade… Naša glavna junakinja mislila je da su pravila gubitak vremena i nije shvaćala u čemu je toliki problem što se dopisuje s nepoznatim ljudima putem interneta…. Tko je nepoznata osoba s kojom se dopisivala i kako je to završilo? Pročitajte i saznajte!

O računalima i njihovoj koristi i prednostima, ali i o nedostatcima i opasnostima, već je dosta toga napisano i mislimo da već sve ... Internetska kupnja nastavlja se povećavati u Europskoj uniji. Zajedno sa sve većom uporabom interneta i poboljšanjem sigurnosnih standarda, potrošači cijene mogućnosti kupnje bilo kad i bilo gdje, s pristupom širokom spektru proizvoda i jednostavnom usporedbom cijena. Oni vjerojatno smatraju da ti moraju postaviti određena pravila kako bi te zaštitili od raznih opasnosti i pomogli ti da se lakše nosiš s odgovornostima koje ćeš imati kad odrasteš.

Prikaži sve Računala su zakon! Ne samo da njima možeš pronaći informacije o svemu i svačemu što ti padne na pamet, već se možeš i dopisivati s nepoznatim ljudima putem interneta. Ali, kao i za sve super stvari, i za računala postoje brojna pravila koja bi svi, a pogotovo djeca, trebala poštivati, iako to ponekad ne rade... Kad se zanemare internetska pravila Pričaonica 05.02.2019.

POVEZANE KNJIGE