Kad se zanemare internetska pravila

Kad se zanemare internetska pravila - Moore-Mallinos, Mazali | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
6,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad se zanemare internetska pravila.pdf
ISBN
4958326301352

OPIS

Računala su zakon! Ne samo da na njima možeš pronaći informacije o svemu i svačemu što ti padne napamet, već se možeš i dopisivati s nepoznatim ljudima. Ali, kao i za sve super stvari, i za računala postoje brojna pravila koja bi svi, a posebno djeca, trebali poštivati, iako to ponekad ne rade… Naša glavna junakinja mislila je da su pravila gubitak vremena i nije shvaćala u čemu je toliki problem što se dopisuje s nepoznatim ljudima putem interneta…. Tko je nepoznata osoba s kojom se dopisivala i kako je to završilo? Pročitajte i saznajte!

Ali, kao i za sve super stvari, i za računala postoje brojna pravila koja bi svi, a posebno djeca, trebali poštivati, iako to ponekad ne rade… Kad se zanemare internetska pravila Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 93574 ... JENNIFER MOORE MALLINOS KAD SE ZANEMARE INTERNETSKA PRAVILA.

POVEZANE KNJIGE