Kad sukob prijeti prijateljstvu

Kad sukob prijeti prijateljstvu - Moore-Mallinos, Mazali | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
8,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad sukob prijeti prijateljstvu.pdf
ISBN
2122762571577

OPIS

Marko i Darko su jednojajčani blizanci i najbolji prijatelji, ali se ponašanjem potpuno razlikuju. Marko je miran, strpljiv i drži se dalje od problema, dok je Darko vragolast, nemiran i uvijek željan izazvati nevolje. Darko nikad nije previše razmišljao kako se on zapravo ponaša, sve dok jednog dana njegovo nasilno ponašanje nije dovelo do sukoba… Sukob može imati negativne i nepovratne posljedice i situacija može lako izmaknuti kontroli. Što se dogodilo i da li je sukob ugrozio ljubav i prijateljstvo bliznaca? Pročitajte i saznajte!

Nakon priče slijedi crtanje kredom ispred knjižare u Radićevoj ulici. U Gradskom muzeju od 3.

Ravnopravan je s nama: u iskrenom prijateljstvu nema mjesta gledanju svisoka. U Dječjoj knjižari "Knjiguljica" 7. listopada u 17 i 30 počinje pričaonica priča: "Kad natjecanje postane opasna igra", "Dječak koji je znao sve" i "Kad sukob prijeti prijateljstvu".

POVEZANE KNJIGE