Kuku… u noći kuku

Kuku… u noći kuku - Giraldo, Bertelle | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giraldo, Bertelle
DIMENZIJA
12,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuku… u noći kuku.pdf
ISBN
2806129378953

OPIS

Slikovnice skrivalice, rupice za igralice, zagonetke za pogađalice. Kuku, tko se skriva na stranici? Zabavne slikovnice za nova iznenađenja i zabavu! Naslovi u zbirci Kuku tko sam? : Pogodi zadnji stih Tko je u džungli? U noći .. kuku Kuc … kuc tko je ovdje? Kukuriku … tko ovdje živi? Oči za mene

Kuku, tko se skriva na stranici? Kupite knjigu U noći…kuku autora: u nakladi . Slikovnice skrivalice, rupice za igralice, zagonetke za pogađalice.

Može biti uzrokovana promjenama u samom zglobu kuka, ali i oštećenjima struktura mekih tkiva u području oko zgloba (mišići, ligamenti, tetive). Precizna dijagnoza je vrlo važna kako bi odgovarajući tretman mogao riješiti točan uzrok i problem. Lečenje bola u kuku Postoje razni načini i metode lečenja ovih bolova i zavise samo od preciznog uzroka nastanka bola.Mogu da uključuju odmor, držanje leda na neprijatnom mestu, zabranu podizanja i nošenja teških stvari, antizapaljenske lekove..

POVEZANE KNJIGE