Ljubav u meni

Ljubav u meni - Green, Sally | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Green, Sally
DIMENZIJA
11,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav u meni.pdf
ISBN
6734139179174

OPIS

Kako bi spasio društvo koje ga prezire, mora riskirati da izgubi što najviše voli… Savez gubi u ratu. A njegovo najjače oružje, Nathan, na rubu je ludila. Kako bi obranio Savez i spriječio njegovo uništenje, Nathan se mora pretvoriti u vrhunsko oružje u borbi protiv neprijatelja. Iako ubija lovce gdje god stigne, kraju ratu i vladavini Vijeća ne vidi se kraja. Nathan je i u potrazi za Annaliseom, bivšom ljubavi, kojoj se očajnički želi osvetiti za njezinu nezamislivu izdaju. Lovci, svi redom bijele vještice i vješci, opet su u ofenzivi i nitko među crnima više nije siguran – ama baš nigdje! Njegov ga najbolji prijatelj Gabriel nagovara da pobjegnu od svega i počnu živjeti mirnim životom. No, ni Gabrielova ljubav nije dovoljna da Nathana spasi od rata ali i od njega samoga – od onoga što je postao… Ovaj uzbudljiv kraj odlične trilogije Tama u meni, ostavit će vas bez daha. Kraj priče je toliko neočekivan da će vas ostaviti u čudu. Ovaj je roman više nego obična priča o vješticama – to je priča o opstanku, borbi dobra i zla, ali i o dubokoj, pravoj ljubavi. UZBUDLJIV KRAJ FENOMALNE TRILOGIJE TAMA U MENI!Malo o autorici: Sally Green živi na sjeverozapadu Engleske. Dosad je radila svakojake poslove, a imala je i stalno zaposlenje sve dok 2010. nije otkrila ljubav prema pisanju i otad se bavi samo njime. Nekoć je također hranila piliće, a danas priprema pristojan pekmez, uživa u glačanju, obožava se šetati Walesom na kiši i vjerojatno se nikad više neće vratiti džogingu. Ipak, ozbiljno bi trebala smanjiti unos kave. Ljubav u meni zadnji je dio trilogije o borbi za opstanakjednog dječaka u skrivenom društvu bijelih i crnih vještica.

A njegovo najjače oružje, Nathan, na rubu je ludila. Kako bi obranio Savez i spriječio njegovo uništenje, Nathan se mora pretvoriti u vrhunsko oružje u borbi protiv neprijatelja. Ljubav u meni je odlična knjiga autora Sally Green.

Sve sto imam u dusi sve cu ti dat', jer za me si ti sudjena, neka iskreno pjevaju andjeli sad, jer zauvijek ces bit´ jedina ljubav. Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja Bosne i Hercegovine, Crne ... No, ni Gabrielova ljubav nije dovoljna da Nathana spasi od rata ali i od njega samoga - od onoga što je postao… Ovaj uzbudljiv kraj odlične trilogije Tama u meni, ostavit će vas bez daha.

POVEZANE KNJIGE