Neprivezani

Neprivezani - Skopljak Barić, Irena | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skopljak Barić, Irena
DIMENZIJA
3,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Neprivezani.pdf
ISBN
2614898389284

OPIS

Irena Skopljak Barić (1982.) rođena je u Zenici, Bosna i Hercegovina. Odrastala u Trogiru i Zagrebu, a trenutačno živi u Vrbovcu. Profesorica je hrvatskoga i ruskog jezika i književnosti te radi u osnovnoj školi. Pjesme je objavljivala u sklopu natječaja Erato 2004. te u časopisu Poezija. Za svoju priču Buka u autobusu, 2010. godine dobila je nagradu ”Jagoda Truhelka” u kategoriji književnog stvaralaštva učitelja za najuspješniju priču.

Muzej grada Trogira s radošću Vas poziva na predstavljanje zbirke poezije Irene Skopljak Barić Neprivezani koje će se održati u Galeriji Cate Dujšin Ribar (Gradska vrata 4, Trogir) u petak, 10.11.2017. s početkom u 20:00 sati... Neprivezani voznik padel iz tovornjaka Voznik tovornjaka je včeraj okoli dveh popoldne na odseku štajerske avtoceste med Trojanami in Blagovico treščil v betonsko ogrado.

u 19.30 h u knjižnici Bogdana Ogrizovića Turist nosi vse s seboj A smo vaša najbolj naporna ekipa, vprašam gospoda Zakharija, šoferja, ki opazuje prav po naše razvajena otroka, ki sitnarita in cvilita, ker so sloni že mimo, povodnih konjev pa ni na spregled. Ne, ne, reče ljubeznivo in pokliče punčki na klop ob sebi, kjer se neprivezani potem dobro uro vožnje čez drn in strn krčevito oprijemljeta držala, sicer tako skrbni ... Irena Skopljak Barić, 'Neprivezani' (HDP, Zagreb, 2016): Zbirci nedostaje doza nepredvidivosti, naslovom prizvanog odrješenja od spona - na kraju krajeva, onog 'književnoga gopništva' koje je (s razlogom!) bilo imputirano oberjuovcima Zvučna upozorenja novog Qashqaija, primjerice podsjetnik na neprivezani pojas i zvuk pokazivača smjera, razvijeni su u suradnji s japanskim studijem za razvoj videoigara Bandai Namco, čime dodatno ističu Qashqaijevo japansko naslijeđe.

POVEZANE KNJIGE