Opasna ćud

Opasna ćud - Brown, Sandra | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brown, Sandra
DIMENZIJA
4,69 MB
NAZIV DATOTEKE
Opasna ćud.pdf
ISBN
3149606952813

OPIS

Vrela avantura u ledenom bespuću. Muškarac bez prošlosti i žena bez budućnosti u nezaboravnoj utrci za život. Emory Charbonneau je ugledna pedijatrica, cijenjena među kolegama i omiljena u društvu. Jedina osoba s kojom nije u najboljim odnosima njezin je suprug Jeff. Nakon žestoke svađe, mlada doktorica odlazi na pripreme za maraton i nestaje u planinama Sjeverne Karoline. Do trenutka kada Jeff policiji prijavi njezin nestanak, Emory se gubi svaki trag. Doslovno. Maglom i ledom okovana planina zaustavlja svaku daljnju potragu. Dok policija sumnjiči Jeffa za ubojstvo supruge, Emory se budi nakon neobjašnjive povrede glave u planinskoj kolibi s misterioznim neznancem koji tvrdi da ju je pronašao u šumi. Ali njezin je spasitelj čovjek čija je prošlost toliko mračna da joj ne može otkriti čak ni svoje ime. Bez telefona i bilo kojeg drugog sredstva za komunikaciju, Emory shvaća da je zarobljena s njim u kolibi i da izlaza nema… Ali s koje strane vreba stvarna opasnost? „Neodoljiva kombinacija ledene opasnosti i vrelih strasti.“ Romantic Times

Odlazi u Sjevernu Karolinu na stazu koju je sama odabrala. Svi joj žele sreću i uspjeh, osim muža Jeffa.

Zvijezde Nova Clooneyjeva djevojka tjera strah u kosti. 16:48 13.09.2011 Zvijezde. Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta pratite iz sata u sat na news portalu Dnevnik.hr.

POVEZANE KNJIGE