Podvodna priča

Podvodna priča - Kasparavičius, Kestutis | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kasparavičius, Kestutis
DIMENZIJA
6,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Podvodna priča.pdf
ISBN
5241024084518

OPIS

Najnoviju, jedanaestu knjigu ovog dječjeg litavskog autora prevedenu na hrvatski jezik karakterizira jednako osebujna i originalna priča kao i u prethodnim slikovnicama. Radnja je smještena u morske dubine, a pratimo osam marljivih ribica koje su zadužene za “pospremanje” mora nakon olujnog nevremena te hobotnicu koja im priskače u pomoć. Uzajamno pomaganje i podrška glavna je poruka ove basnovite priče pisca i ilustratora koji je primio brojne nagrade za svoje stvaralaštvo, u domovini i izvan nje.

Kalba: Kroatų k. Vertėjai: Mirjana Bračko 1.

Knjiga za decu koja predstavlja podvodni svet. Radnja knjige prati marljive ribice koje zbog velike količine posla (nasukane brodove vraćaju u more; kada se ostrvo pomeri, treba da ga vrate na svoje mesto; kada Sunce prekriju oblaci, treba ih oterati i vratiti Sunčev sjaj...) ne mogu nikako da odu na ... KESTUTIS KASPARAVIČIUS PODVODNA PRIČA.

POVEZANE KNJIGE