Sjedinjeni (serijal Crossfire)

Sjedinjeni (serijal Crossfire) - Day, Sylvia | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Day, Sylvia
DIMENZIJA
10,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjedinjeni (serijal Crossfire).pdf
ISBN
4790925619532

OPIS

Završno poglavlje serijala Crossfire Gideon Cross. Najlakše mi je bilo zaljubiti se u njega. Dogodilo se u trenu. Potpuno. Nepovratno. Udati se za njega bilo je ostvarenje sna. Ostati u braku s njim najveća je bitka mog života. Ljubav preobražava. Naša je istovremeno utočište pred olujom i najsilovitija elementarna nepogoda. Dvije ranjene duše isprepletene u jednu. Jedno drugom razotkrili smo svoje najdublje, najružnije tajne. Gideon je zrcalo u kojem se odražavaju sve moje mane … i sva ljepota koju prije nisam vidjela. Dao mi je sve. Sada moram dokazati da mogu biti stijena, da mu mogu pružiti oslonac kakav i on pruža meni. Zajedno se možemo oduprijeti onima koji se tako brutalno i zlobno nastoje ispriječiti između nas. Ipak, naša najveća bitka možda vreba u zavjetima koji nam daju snagu. Potpuna predaja ljubavi bila je samo početak. Borba za njezin opstanak će nas osloboditi … ili zauvijek razdvojiti. Duboko emotivan i zavodljivo upečatljiv roman, Sjedinjeni, nestrpljivo je očekivana završnica sage Crossfire, užarene ljubavne priče koja je očarala milijune čitatelja širom svijeta.

Najbolje od povijesnih spektakla i drama. Vikinzi/ Vikings.

Jedan od jačih aduta ove sezone krvava je saga o nordijskim osvajačima koji već stoljećima podjednako intrigiraju i povjesničare i obične ljude željne neobičnih znanja. Profitiraj.hr. Najveći motivatori su sigurnost radnog mjesta; SPAR hrvatskim proizvođačima omogućio više od 100 milijuna eura izvoza; Obožavate hrenovke, ali kako pronaći one bez glutena i od čistog pilećeg mesa Crossfire Krosfajer Serijal Obnazena pred tobom Ogledam se u tebi.

POVEZANE KNJIGE