Tin Ujević – Pobratimstvo lica u svemiru

Tin Ujević – Pobratimstvo lica u svemiru - Ujević, Tin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ujević, Tin
DIMENZIJA
11,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Tin Ujević – Pobratimstvo lica u svemiru.pdf
ISBN
4675158167788

OPIS

U specijalnom izdanju Pobratimstva lica u svemiru poslušajte kako Robert Kurbaša čita poeziju pjesničkog barda Tina Ujevića. „Danas, cijelo jedno stoljeće nakon Tinova rođenja, poezija kao da je iščeznula iz naših života, a nekoć je imala moć da mijenja stvarnost i donosi svjetlo, radost i znanje u njih. Poezija možda nikada nije bila namijenjena širokom krugu ljudi, ali je imala znatno veći utjecaj na društvo nego danas. A Ujevićeva riječ žeže i tijesno joj je u grlu i željna je da zavapi”, zapisao je u predgovoru tiskanog izdanja Kurbaša, koji od 2009. godine na kazališnim daskama izvodi monodramu Ispit savjesti nastalu prema Ujevićevoj prozi.

Podjeli ovo: Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru) Klikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru) Tin Ujević: Pobratimstvo lica u svemiru ,mtsvs-split.blog.hr. Komentari mtsvs-split.blog.hr Dodaj komentar (2) Marketing.

grga. Riječ pjesnika protiv zla pokvarenih ljudi! 26.10.2012.

POVEZANE KNJIGE