Crtam svoj život

Crtam svoj život - Ozmec, Nataša ur. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ozmec, Nataša ur.
DIMENZIJA
6,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Crtam svoj život.pdf
ISBN
5675767821061

OPIS

Ovo je zabavni kreativni spomenar-dnevnik koji nas potiče da zapamtimo svoja najvažnija, najsmješnija, najluđa, najsretnija sjećanja tako da ćemo ih – nacrtati i opisati. Jer autor ove knjige upravo ste – vi! Više od foto-albuma ili dnevnika, ovo je prilika da stvorimo vizualni dnevnik vlastitog života – upravo onako kako smo ga mi doživjeli i kako se sjećamo svake situacije iz naše prošlosti ili jednostavno želimo zabilježiti ono što sad najviše volimo i što nam najviše znači kako bismo jednog dana imali jedinstvenu uspomenu. Knjiga-crtanka je nadahnuta pokretom koji je zaživio na YouTubu (https://www.youtube.com/user/DrawMyCelebrityLife), a zabavan je trajan i predivan način da sačuvate najvažnije trenutke u svom životu za sebe i svoje najmilije. Talent za crtanje nije uvjet, ali je preporučljivo imati bojice!

... Pixadorn bi svoj puni potencijal trebao razviti do kraja 2019.

Opis: Ovo je zabavni kreativni spomenar-dnevnik koji nas potiče da zapamtimo svoja najvažnija ... Crtam svoj život - kreativni spomenar - Ovo je zabavni kreativni spomenar-dnevnik koji nas potiče da zapamtimo svoja najvažnija, najsmješnija, najluđa, najsretnija sjećanja tako da ćemo ih - nacrtati i opisati. Jer autor ove knjige upravo ste - vi! Više od foto-albuma ili dnevnika, ovo je prilika da stvorimo vizualni dnevnik vlastitog živ Crtam svoj život.

POVEZANE KNJIGE