Kad natjecanje postane opasna igra

Kad natjecanje postane opasna igra - Moore-Mallinos, Mazali | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
6,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad natjecanje postane opasna igra.pdf
ISBN
3856092821030

OPIS

Napokon je došlo ljeto što znači da će David i njegova obitelj uskoro krenuti prema svojoj vikendici na jezeru gdje provode praznike. Davida tamo čekaju njegovi najbolji prijatelji, s kojima svakog ljeta igra omiljenu igru: izazov! Iako je sve započelo kao bezopasna igra i smiješna zabava, čini se da je ovog ljeta sve preraslo u jako opasnu igru… Što će se dogoditi kad jedan izazov postane preopasan i kad se najbolji prijatelj nađe u životnoj opasnosti? Pročitajte i saznajte!

DATUM I VREME: 02.03.2021. 20:27 KAD LOVAC POSTANE LOVINA Kako je propala "opasna dama" srpske policije: Dijanu Hrkalović šefovi BACILI POD VOZ ...

Nema pouzdanih podataka o uzroku smrti, ali se sumnja se da se nesrećni dečak u igri iz nehata zadavio plastičnom uzicom.. Mijalkovićeva konstatuje da ono što se desilo ovom dečaku nažalost nije ni prvi ni poslednji slučaj, jer postoji mnogo situacija kada deca nisu mogla u punoj ... Kad natjecanje postane opasna igra.

POVEZANE KNJIGE