Kad video igrice preuzmu kontrolu

Kad video igrice preuzmu kontrolu - Moore-Mallinos, Mazali | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moore-Mallinos, Mazali
DIMENZIJA
3,31 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad video igrice preuzmu kontrolu.pdf
ISBN
4923811885128

OPIS

Video vamipri ponovno napadaju! Nitko ne zna bolje od Zlatka da ni u čemu ne treba pretjerivati, posebno kad je riječ o video igricama. Opsjednut pobjeđivanjem, Zlatko postaje nova žrtva video vampira. Ne samo da su iz njega isisali vrijeme i energiju, nego su ga pretvorili u zombija blijedog lica i tupog pogleda. Hoće li video vampiri u potpunosti zavladati Zlatkovim životom ili će pronaći načinkako se riješiti strašnih čudovišta? Pročitajte i saznajte!

Jedna od fotografija postala je viralna zbog položaja u kojem je mama tiskala, a prikazuje snagu žena kad preuzmu kontrolu u rađaonici. Kako to izgleda kada roboti preuzmu kontrolu nad ljudima, do sada smo imali priliku gledati u brojnim SF filmovima, a sada su svoju verziju priče izbacili Dubioza Kolektiv i Agencija Fabrika koja potpisuje produkciju videa. Kao i mnoge Dubiozine spotove do sada, i ovaj je režirao Salem Kapić-Kantardžić, a montirao Antonio Ilić. Sve više je pojedinaca koji uslijed situacije kojoj smo izloženi gube kontrolu i umjesto ljubaznosti i asertivnosti na dnevnoj bazi pokazuju sve više sklonost ispadima i agresiji.

ZADNJA IZMJENA: lis 31, 2019 . Nakon što se napravi dobar posao i postignu vrhunski rezultati, vrijeme je za odmor i opuštanje, a upravo toga svjestan je Petar Dragić.

POVEZANE KNJIGE