Labirint 3: Lijek smrti

Labirint 3: Lijek smrti - Dashner, James | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dashner, James
DIMENZIJA
5,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Labirint 3: Lijek smrti.pdf
ISBN
1158179521625

OPIS

Thomas je savršeno siguran da se ZLOPAK-u ne smije vjerovati. Ukrali su mu sjećanje, provodili na njemu i njegovim prijateljima eksperimente i onda hladnokrvno provjeravali što će se dogoditi, zatvorili ga u Labirint, prisilili ga da se bori za vlastiti život trčeći preko Zgarišta i na kraju mu oteli jedine prijatelje – Poljanaše. Ljudi iz ZLOPAK-a kažu da je sad došlo vrijeme da kažu istinu: skupili su sve podatke koje su trebali i vratit će sjećanje Poljanašima, ali da bi napravili pouzdan lijek protiv Baklje, trebaju njihovu pomoć u posljednjem pothvatu koji je ujedno i njihov posljednji test. Međutim, ZLOPAK ne zna da se Thomas sjeća mnogo više nego što oni naslućuju, a to je sasvim dovoljno da im ne vjeruje nijednu sitnicu. Na kraju drugog nastavka Thomas je završio u karanteni u sjedištu ZLOPAK-a s dijagnozom kako je zarežen Bakljom. Nakon mjesec dana te stravične samoće u jednoj sobi bez tuša izlazi i objavljuju mu kako je on imun na Baklju, ali ne i Newt. Zajedno s prijateljima bježi iz sjedišta ZLOPAK-a i odlazi u Denver. Svi su gradovi ograđeni, a bolest se pokušava kontrolirati. Međutim, ona eskalira upravo u trenu kad su oni tamo. Poljanaši pokušavaju pronaći članove skupine Desna ruka koja se bori protiv ZLOPAK-a kako bi se s njima udružili. Događaji se počinju odvijati vrtoglavom brzinom, napetost raste, Poljanaši otkrivaju nove saveznike i izdajnike, ali ne odustaju od cilja. Na kraju saznaju da je doista došlo vrijeme da se istina sazna, ali ona je mnogo smrtonosnija nego što je Thomas mogao i zamisliti. Ova je serija stekla nevjerojatnu popularnost izvanrednom nepredvidljivošću – taman kad pomislite da ste na tragu, da je priča krenula u jednom smjeru, dogodi se dobro promišljeni obrat. Osim toga, glavni su likovi snažne osobnosti koje ne gube glavu, odlučnosti i svoj cilj ni u najtežim situacijama. Svijet kojeg je James Dashner opisao okrutan je i nasilan, ali glavni likovi razlikuju dobro od zla i ponašaju se u skladu s tim. Ukratko, vrlo su inspirativni. Prema ovom serijalu snimljena su i dva blockbuster filma, a filmska verzija ovog trećeg nastavka stiže u kina u 2018.

Ryan's daughter Gekijouban psycho pass. The bourne supremacy Late phases. od 27.

Hej! Trebamo i tvoju ocjenu. Posljednji dio globalno popularne filmske trilogije bazirane na serijalu knjiga autora Jamesa Dashnera.

POVEZANE KNJIGE