Planer – Otvori vrata svoga srca

Planer – Otvori vrata svoga srca - Brahma, Ajahna | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brahma, Ajahna
DIMENZIJA
9,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer – Otvori vrata svoga srca.pdf
ISBN
5044497213778

OPIS

Ovaj dnevnik sadrži 118 citata Ajahna Brahma, pomno izabranih iz njegovih uspješnica “Krava koja je plakala” i “Slonica koja je izgubila sreću”. Neka te riječi Ajahna Brahma vode, nadahnu i dotaknu tvoje srce dok pišeš u dnevnik. Raduj se šireći dobrotu, mir i mudrost. Neka ti život bude sretan i ispunjen.Kada shvatimo da nikamo ne možemo pobjeći, tada se valja suočiti s problemom, a ne pokušavati pobjeći od njega. Većina problema ima rješenje, koje ne vidimo kada od njih bježimo.Budistički redovnik već više od trideset godina, Ajahn Brahm je opat i duhovni ravnatelj Budističkog društva Zapadne Australije. Diljem svijeta tražen je kao duhovni učitelj i popularni predavač. Svojim javnim predavanjima privlači tisuće ljudi.

- E, vidiš. Kad nam je potrebna pomoć mi želimo da nam netko pođe ususret, ali nitko ne može ući u naše srce, olakšati dušu - ako ne otvorimo vrata. Kada ulazimo kroz Vrata, moramo se sjetiti da trebamo držati otvorena vrata svoga srca.

I usta će moja navješćivati hvalu tvoju. Antifona Dođite, poklonimo se Kristu koji je za nas bio kušan i trpio.

POVEZANE KNJIGE