Vrijeme rastanka

Vrijeme rastanka - Picoult, Jodi | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Picoult, Jodi
DIMENZIJA
5,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme rastanka.pdf
ISBN
4267713044987

OPIS

Majka koja je nestala. Kći koja traga za istinom. Tajna koja nikome ne da mira… Uspješna znanstvenica Alice Metcalf netragom je nestala pod neobjašnjivim okolnostima prilikom havarije u utočištu za slonove u kojem je radila. Te je noći s njom bila i njezina kćerkica Jenna, koja se ničega ne sjeća. Otada je prošlo više od deset godina, a Jenna još uvijek iščitava majčine dnevnike u nadi da će u tim nježnim zapisima majčinog znanstvenog istraživanja o slonovima pronaći neki skriveni trag. Očajnički žudeći za odgovorima, djevojčica sav svoj džeparac troši na savjete privatnog detektiva i vidovnjakinje. Jenna zna da ju je majka voljela. Zna da je ne bi napustila. I neće biti mirna dok ne sazna što se dogodilo te noći. U svom najdirljivijem romanu još od Kućnih pravila, Jodi Picoult nam donosi dirljivu priču o čvrstoj odluci jedne usamljene djevojčice da otkrije istinu, koliko god ona šokantna bila i koliko god joj ona nepovratno promijenila život. „Vrhunac stvaralaštva Jodi Picoult.“ – US Weekly „Očaravajuća i emotivna priča.“ – BookPage „Upečatljivo i zanosno…Pametno, ali pitko štivo s neočekivanim završetkom.“ – The Boston Globe „Dojmljiva, intrigantna priča o roditeljskoj ljubavi, prijateljstvu i gubitku.“ – The Washington Post

Običaj nalaže da se umirućem zapali svijeća za vrijeme rastanka s dušom. Dok je Janica umirala, Kata, Janičina svekrva, nije mogla naći svijeću.

MultiPlusCard bodovi 15. Uobičajeni rok dostave ovog proizvoda je 10 radnih dana.

POVEZANE KNJIGE