Naša Troja

Naša Troja - Sinožić, Vedran | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sinožić, Vedran
DIMENZIJA
10,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Naša Troja.pdf
ISBN
7945918576007

OPIS

U knjizi “Naša Troja” istarski povjesničar Vedran Sinožić iznosi svoje spoznaje o pravoj lokaciji drevne Troje. Nakon višegodišnjih istraživanja i iscrpnog rada na sakupljanju svih dostupnih informacija i spoznaja Sinožić iznosi mnogobrojne argumente koji dokazuju da legendarna Homerova Troja nije smještena na Hisarliku u Turskoj, već se nalazi u Republici Hrvatskoj – to je današnji grad Motovun u Istri. Vedran Sinožić u ovoj zanimljivoj knjizi vodi čitatelja na putovanje po drevnoj Istri čije tragove nalazimo i danas te na priča i o tome gdje se nalazila Homerova Itaka, kuda je plovio Odisej te pruža sasvim novi doživljaj pri čitanju besmrtnih Homerovih epova.

Nakon višegodišnjih istraživanja i iscrpnog rada na sakupljanju svih dostupnih informacija i spoznaja Sinožić iznosi mnogobrojne argumente koji dokazuju da legendarna Homerova Troja nije smještena na Hisarliku u Turskoj, već se nalazi u Republici Hrvatskoj - to je ... Knjiga Naša Troja svoje je mjesto našla i na prestižnim sajmovima knjiga, poput glasovitog Frankfurtskog sajma ili pak zagrebačkog Interlibera, na Mediteranskom festivalu knjiga u Splitu, itd. U knjizi "Naša Troja" Sinožić iznosi svoje spoznaje o pravoj lokaciji drevne Troje. Kalisto : Naša Troja II Tekstualna građa, tiskana .

Vedran Sinožić ... Sinožić iznosi imnogobrojne argumente koji dokazuju da se Homerova Troja nalazi u Hrvatskoj, današnjem gradu Motovun u Istri.

POVEZANE KNJIGE