Rapsodija u crnom

Rapsodija u crnom - Majia, Jidi | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Majia, Jidi
DIMENZIJA
6,96 MB
NAZIV DATOTEKE
Rapsodija u crnom.pdf
ISBN
2228126799393

OPIS

Tekstovi Jidi Majie pomažu nam da zavirimo u dušu, postavimo pitanja o našim jezicima, našim bićima kao osobnostima i kao društvima. I mi gradimo naše veze, šaljemo naše riječi diljem svijeta i svemira. Svemir sluša. Želimo da naš svijet u narednim godinama bude bolji, a to nije moguće ako nismo povezani s našim korijenima. Mi učimo. I kad pjesme Jidi Majie govore o njegovim lokalnim ekosustavima i kulturi one nas potiču da razmišljamo o svom identitetu, svom jeziku i njegovoj ulozi za poboljšanje svijeta. Svi sudjeluju. Sve ima svoje mjesto. Pjesme Jidi Majie temeljene su u cjelini njegova okoliša, uvijek u zajednici i na putu, hodočašću. Pjesme su prepune metafora koje čitateljima govore o njegovoj viziji, njegovom podrijetlu i korijenima, kako usmjeravaju njegovu ljubav prema svijetu.

I mi gradimo naše veze, šaljemo naše riječi diljem svijeta i svemira. Vislerove slike imale su nazive kao što su „Nokturno u crnom i zlatnom" ili „Aranžman za sivo i crno", koja je, zapravo, predstavljala Vislerovu majku! „Rapsodija" je u originalu bila napisana za dva klavira, a Vajtmenov aranžer, Ferd Grofe uradio je orkestraciju dela i to tri puta: 1924., 1926. i najzad 1946.godine. Sekovici.Rapsodija u crnom Ljudi moji jel to moguce.Jeste.Nije da nije.Pa kakvo zabijanje vlastite mreze i nestanka.Nisam vidio cak i u zabacenim vukojebinama Srbije.A to uskoro spadaju i famozni Sekovici Sekovici su mozda jedna od najgore stojecih opcina demografski u manjem sumskom entitetu.Posebno ako se gleda opcina izmedju 1991-2013 godine Naručite u VBZ online bookstore-u poznati naslov "Rapsodija u crnom" autora "Majia, Jidi".

Dobavljivost: dobavljivo. Izdavač: Durieux.

POVEZANE KNJIGE