Rapsodija u crnom

Rapsodija u crnom - Majia, Jidi | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Majia, Jidi
DIMENZIJA
5,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Rapsodija u crnom.pdf
ISBN
9691345899457

OPIS

Tekstovi Jidi Majie pomažu nam da zavirimo u dušu, postavimo pitanja o našim jezicima, našim bićima kao osobnostima i kao društvima. I mi gradimo naše veze, šaljemo naše riječi diljem svijeta i svemira. Svemir sluša. Želimo da naš svijet u narednim godinama bude bolji, a to nije moguće ako nismo povezani s našim korijenima. Mi učimo. I kad pjesme Jidi Majie govore o njegovim lokalnim ekosustavima i kulturi one nas potiču da razmišljamo o svom identitetu, svom jeziku i njegovoj ulozi za poboljšanje svijeta. Svi sudjeluju. Sve ima svoje mjesto. Pjesme Jidi Majie temeljene su u cjelini njegova okoliša, uvijek u zajednici i na putu, hodočašću. Pjesme su prepune metafora koje čitateljima govore o njegovoj viziji, njegovom podrijetlu i korijenima, kako usmjeravaju njegovu ljubav prema svijetu.

Poznata londonska galerija, kako smo već pisali , već desetu godinu za redom u ljetnim mjesecima otvara paviljon kojeg iz godine u godinu projektiraju svjetski poznati arhitekti koji do izgradnje paviljona nemaju realiziran projekt ... Rapsodija u crnom (1966) on IMDb: Movies, Tv, Celebrities, and more... Hrvatska rapsodija jedna je od novela u zbirci Hrvatski bog Mars autora Miroslava Krleže, jednoga od najvećih hrvatskih pisaca uopće, a posebice u 20. stoljeću.

Idi na navigaciju Idi na pretragu. Rapsodija u crnom; Žanr: kratki: Režija: Sava Popović ... Rapsodija u crnom.

POVEZANE KNJIGE