Sjećaš li se…

Sjećaš li se… - McNaught, Judith | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McNaught, Judith
DIMENZIJA
5,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Sjećaš li se….pdf
ISBN
6839925780365

OPIS

Diana Foster, stoji sama na balkonu obasjanom mjesečinom, na hjustonskom dobrotvornom balu. Pokušava se hrabro nositi sa skandalom u kojemu se našla, istodobno se trudeći zadržati ugled prestižnog časopisa White Orchid, kojemu je urednica. Zaručnik ju je nedavno ostavio što je Diana saznala u nekom tabloidu. Sada svi znaju da nije zaručena te ju prate ponižavajuće glasine. Zašto joj je onda milijarder Cole Harrison odlučio prići s dvije kristalne čaše i bocom šampanjca? On je od ujaka dobio ultimatum: mora kući dovesti suprugu i to brzo, ili će izgubiti dionice u svojoj uspješnoj multinacionalnoj kompaniji. Hladno analitičan i zapanjujuće zgodan, Cole zna kakvu mladenku želi, a bogata, lijepa i principijelna Diana Foster savršeno odgovara toj ulozi. Ali dok dugim, polaganim poljupcem potvrđuju nagodbu koja će riješiti njihove probleme, ne mogu zamisliti kakvo će iznimno putovanje početi te nezaboravne noći… Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja, Prije tebe, Jednom i zauvijek, Kao u raju i Nešto prekrasno Judith McNaught javlja se i prvim romanom suvremene tematike prevedenim na hrvatski jezik, no ne manje intrigantnim i zavodljivim. Roman je s engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.

godine, redatelja Emira Kusturice, kojem je to ujedno i prvi igrani film koji je režirao.Glavne uloge tumače Slavko Štimac kao Dino, Slobodan Aligrudić kao Dinov otac, Ljiljana Blagojević kao Dolly Bell i Mira Banjac kao Dinova majka.. Radnja filma smještena je tijekom 60-ih godina u Sarajevu, a odvija se oko ... Sjećaš li se? - prosinac 2015.

februara 1981, a iste godine ovenčan je "Zlatnim lavom" na Venecijanskom filmskog festivalu. Samim tim bio je uvod u meteorsku karijeru velikog režisera. sjećaš li se Vladana Perlić O autorici: Vladana Perlić (1995, Banja Luka) dobitnica je druge nagrade na konkursu Slovo Gorčina u Stocu za 2018.

POVEZANE KNJIGE