U tišini

U tišini - Lester, Jem | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lester, Jem
DIMENZIJA
12,48 MB
NAZIV DATOTEKE
U tišini.pdf
ISBN
8620525422991

OPIS

Snažna, crnohumorna i duboko emotivna, U tišini je priča o disfunkcionalnim obiteljima, autizmu te pokušajima da obitelj preživi najteža iskušenja. Ben Jewell došao je do prijelomne točke u svom životu. Njegov desetogodišnji sin Jonah ima teži oblik autizma, a on i njegova žena Emma, po struci pravnica, na rubu su snaga. Na Emmin nagovor Ben pristane odglumiti rastavu braka, kako bi se povećale Jonahove šanse za najbolju skrb u specijalnoj ustanovi za autističnu djecu. Ben i Jonah odlaze živjeti s Georgom, Benovim postarijim ocem koji obožava svojeg unuka, ali s vlastitim sinom ima neriješene odnose. Dok Ben muku muči s Jonahom i njegovim zahtjevnim rutinama koje ga ponekad dovode do ruba ludila, Emma je sve više odsutna i duhom i tijelom… Ben uviđa da je u borbi za sina sam i da sav teret odgovornosti pada na njegova leđa. Pritom se bori i sa svojom ovisnosti o alkoholu koji mu je godinama jedina utjeha…»Impresivan roman koji vjerno prikazuje svakodnevne napore s kojima se suočavaju roditelji autistične djece, dok čitatelja istovremeno vodi na vrtoglavu vožnju toboganom emocija tuge, veselja i gnjeva.« Guardian

... Tereza Kesovija (82) u tišini obilazi Banovinu: 'Plakala sam s ljudima koji su izgubili sve' 'Dala sam im koliko sam imala, pjevala im i opet ću se vratiti. Ljudi su tamo ujedinjeni, to mi daje nadu da će sutra biti bolje', kaže KOVAČ U TIŠINI GRADI MOMČAD KOJA BI MOGLA POMRSITI PLANOVE VELIKANIMA: 'Smijao sam se u svlačionici, u životu nisam takvo nešto napravio' Foto: Profimedia Autor: Sportski.net 07.01.2021 14:45 Pitanja rone u tišini zagonetnog sonetnog stiha, a sonet nisam napisala, život izranja iz života, a ja ga nisam tražila.

Besplatna dostava unutar RH za sve narudžbe iznad 150 kn (ne odnosi se na narudžbe časopisa) U tišini djelo je fikcije, iako Jem u pravom životu također ima autističnog sina. Zato tako dobro piše o toj tematici.

POVEZANE KNJIGE