Magisterium 2: Bakrena rukavica

Magisterium 2: Bakrena rukavica - Black, Holly | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Black, Holly
DIMENZIJA
12,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Magisterium 2: Bakrena rukavica.pdf
ISBN
1041240531244

OPIS

Drugi dio fantastičnog serijala za mlade Magisterium prati život glavnog lika Calluma Hunta nakon završene prve godine akademije za čarobnjake. Call ne provodi bezbrižne ljetne praznike kao njegovi vršnjaci. Kada otkrije da ga vlastiti otac želi pod svaku cijenu spriječiti da se bavi magijom, bježi od kuće u Magisterium. Ubrzo nakon početka nove školske godine nestaje Alkahest, čarobna rukavica koja čarobnjaku može oduzeti sposobnost bavljenja magijom. Sumnja pada na Alastaira Hunta. Uvjeren u očevu nevinost Call uz pomoć Tamare i Aarona kreće u opasnu avanturu u kojoj će se njihovo prijateljstvo naći u iskušenju, a na površinu će isplivati i neke dobro čuvane tajne.

/Katalog-Knjige-Djecje-knjige/Magisterium-2%3A-Bakrena-Rukavica/p/70042S0. Medená rukavica book. Read 2,483 reviews from the world's largest community for readers.

Zobrazit celý text. Magisterium 2: Měděná rukavice.

POVEZANE KNJIGE