Sofija prva

Sofija prva Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Sofija prva.pdf
ISBN
7623508433762

OPIS

“Jednom davno živjela je djevojcica po imenu Sofija. Njezin je život bio sasvim obican, no sve se promijenilo kada se njezina majka udala za kralja. Kralj priprema kraljevski bal u Sofijinu cast i poziva je da zajedno zaplešu prvi valcer. Ali Sofija ne znati plesati poput princeze! Srecom, u pomoc ce joj priskociti dobre vile i još jedan neocekivani posjetitelj. Uskoro ce Sofija nauciti kako se uklopiti u kraljevsku obitelj, ali i što zapravo znaci biti princeza.”

Smještena je na zapadu Bugarske, u sjevernom podnožju planine Vitoše, u dolini također imena Sofija, koja je sa svih strana okružena planinama. To je najveća dolina u Bugarskoj, sa površinom od 1.186 četvornih kilometara. Tri vile - Flore, Faune i Merryweather vode akademiju koja priprema djevojčice da postanu princeze.

Lepotica svetskog glasa i glumica nezaboravnih filmova Sofija Loren plenila je svojim izgledom i šarmom decenijama. Međutim, kao i sve žene, i ona ima slabu tačku, a to su - podočnjaci.

POVEZANE KNJIGE