Violetta: moj dnevnik godinu poslije

Violetta: moj dnevnik godinu poslije Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Violetta: moj dnevnik godinu poslije.pdf
ISBN
5342311244876

OPIS

Violetta, koja otkriva svoje tajne i snove u novome dnevniku, godinu dana poslije zrelija je osoba. Odlučnija je i svjesna svoje vrijednosti, u srcu nosi nesigurnost, ali je beskrajno zaljubljena. Ovo je njezina prava priča.

dan, više se ne sjećam koji točno. 'I tako je jedan dan (prije malo vise od godinu dana) stigao poziv od LA Clippersa i našla sam se na ovom ekranu! Usred Staples Centrea u Los Angelesu, u poluvremenu utakmice gdje su pustili 'Ludo Ljeto' pune 3 minute poslije. Doduše, trebala sam nastupati, ali mi nisu dali vizu u tako kratkom roku', napisala je Lana i nastavila: Prije njega to je uspjelo samo El Hadjiju Dioufu, slavodobitniku 2001.

VIOLETTA MOJ DNEVNIK GODINU POSLIJE Moj dnevnik Godinu poslije temeljen je na drugoj sezoni popularne serije. Pročitaj sve o Violettinim dogodovštinama i saznaj sve o dvojbama njezina srca, tvrdi uvez, 192 ... Stjepan Tomaš je rođen 1947., poslije II.

POVEZANE KNJIGE