Minecraft PI priručnik za početnike

Minecraft PI priručnik za početnike - MINECRAFT | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
MINECRAFT
DIMENZIJA
10,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Minecraft PI priručnik za početnike.pdf
ISBN
3170835201922

OPIS

Sam si u čudnovatom novom svijetu punom skrivenih opasnosti. Ako za nekoliko minuta ne nađeš hranu i sklonište, past će mrak i čudovišta bi te mogla uloviti. Što ćeš učiniti? Službeni Minecraftov priručnik za početnike mogao bi ti spasiti život. Naučit ćeš kako pronaći najpotrebnije stvari, napraviti sklonište, izraditi alat, oklop i oružje te kako se zaštititi od čudovišta. Priručnik sadrži i savjete iskusnih igrača Minecrafta i znalaca koji su tu igru izmislili. Ovo je izvrstan vodič za preživljavanje prvih dana u Minecraftu. Tek kada ga pročitaš, čekaju te prave pustolovine u svijetu Minecrafta!

Naučit ćeš kako pronaći najpotrebnije stvari, napraviti sklonište, izraditi alat, oklop i oružje te kako se zaštititi od čudovišta. Priručnik sadrži i savjete iskusnih igrača Minecrafta ... U ponudi su četiri izdanja Egmontovih službenih priručnika za Minecraft na hrvatskom jeziku: Priručnik za početnike bavi se osnovama preživljavanja, Priručnik o gradnji sadrži trikove tog zanata u digitalnom pikseliziranom svijetu Minecrafta, složenim mehanizmima bavi se Redstone priručnik, dok se posljednje izdanje Priručnik za ... Minecraft: Pi Edition jest wersją Minecrafta opracowaną na platformę Raspberry Pi.Jest ona bazowana na aktualnie istniejącej wersji Pocket Edition, lecz jest delikatnie okrojona, zawierająca wsparcie dla wielu języków programowania.

Kontakti. Web narudžbe: +385 51 324 010 Email:[email protected]

POVEZANE KNJIGE