Minecraft: Srednjovjekovna utvrda

Minecraft: Srednjovjekovna utvrda - MINECRAFT | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
MINECRAFT
DIMENZIJA
11,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Minecraft: Srednjovjekovna utvrda.pdf
ISBN
3017465782541

OPIS

Minecraftov priručnik za kompjutorsku igru u kojoj se pomoću 3D kocaka mogu stvarati razne virtualne 3D strukture i okružja koja potom služe za određene ciljeve, ovisno o tome za koji će se nivo igre (preživljavanje ili kreativnost) igrač odlučiti. Ovaj ilustrirani priručnik sadrži upute, detaljne nacrte i savjete za gradnju te ideje za nadogradnju kraljevstva koje obuhvaća dvorac sa svojim dijelovima (kula, bedem, vrata, odaje u dvorcu, vojarna, tamnica), selo u blizini dvorca (obuhvaća kuće, tržnicu, svratište, katedralu) kao i sredstva za obranu dvorca (soba s lavom, skrivena jama, hodnik sa strelicama, katapult).

Motovun je gradić u središnjoj Istri i predstavlja najbolje očuvanu srednjovjekovnu... Video spot kamengrad na papuku najveća srednjovjekovna utvrda I grad ožeškoga kraja. A Minecraft Java Snapshot. In today's snapshot, we're adding a few new blocks that you, later on, will see in the lush caves! They're perhaps not as lush as Jens' hair, but close enough. Текстуры для Minecraft 1.16.5.

Jezik: Hrvatski jezik. Minecraft: Srednjovjekovna utvrda !! Cijena.

POVEZANE KNJIGE