Peto evanđelje

Peto evanđelje - Tolić Oraić, Dubravka | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tolić Oraić, Dubravka
DIMENZIJA
7,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Peto evanđelje.pdf
ISBN
2435591486190

OPIS

Napeti triler o braći svećenicima uhvaćenima u mrežu zakulisnih igara Vatikana. U Vatikanu 2004. godine, kada je papa Ivan Pavao II. pred kraj svog života poželio da se katolici i pravoslavci opet ujedine, otvara se izložba koja se priprema u najvećoj tajnosti. Svega tjedan dana prije otvaranja kustos izložbe ubijen je, a iste noći provalnici upadaju u dom grkokatoličkog svećenika, oca Alexa koji živi u Vatikanu s petogodišnjim sinom. Nakon što se istraga nađe u slijepoj ulici, otac Alex počinje sam istraživati, ali kako bi pronašao ubojicu, mora otkriti kustosovu tajnu povezanu s najpoznatijom kršćanskom relikvijom, ali i samim vrhom Vatikana. “Peto evanđelje” drugi je, dugoočekivani roman američkog pisca Iana Caldwella. Radnja ovog uzbudljivog djela koje se istodobno čita i kao potresna obiteljska priča o žrtvovanju i oprostu u cijelosti je smještena u Vatikanu. Bestselerom New York Timesa postao je čim je izašao. Ian Caldwell 2004. sa svojim srednjoškolskim prijateljem Dustinom Thomasonom objavio je debitantski roman “Pravilo četvorice” koji je postao izdavačka senzacija te je prodan u gotovo dva milijuna primjeraka samo u SAD-u i preveden na 35 jezika.

i 7. stoljeća, križarska arhitektura od ... Analecta Croatica christiana; Biblica; Biblija; Bibliofilska izdanja i radni reprinti; Bibliografije; Croatica christiana fontes; Dokumenti; Ekumena; Eseji; Izvan nizova Mali Neboder :: PETO EVANĐELJE ...

Opis - PETO EVANĐELJE; PETI EVANĐELIST. Najpoznatija knjiga talijanskog književnika Maria Pomilia u izdanju Grafičkog zavoda Hrvatske i Kršćanske sadašnjosti iz 1986.

POVEZANE KNJIGE