Pravosudna i policijska mafija

Pravosudna i policijska mafija - Petričić, Darko ur | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Petričić, Darko ur
DIMENZIJA
7,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Pravosudna i policijska mafija.pdf
ISBN
3841706334908

OPIS

Primjeri iz hrvatskih sudova i sudske prakse koji pokazuju kako organizirani kriminal u pravosuđu uništava pojedince, obitelji, gospodarstvo i državu. Iz sadržaja knjige “Pravosudna i policijska mafija” izdvajamo:Mogućnost korupcije ne određuje institucija u kojoj je pojedinac zaposlen već je ona određena prirodom, slabostima i sklonosti samog pojedinca. U tom slučaju ni suci ili državni odvjetnici nisu nikakav izuzetak. U bezbroj slučajeva sporovi se okončavaju temeljem krivotvorina. Krivotvori se sve, od ugovora, priznanica, uplatnica, računa, otpremnica, primki… Da bi iz nevjerodostojnih krivotvorina, krivotvorine postale vjerodostojne, pomažu najčešće sudski vještaci. U Hrvatskoj su odvjetničke tarife glavni uzrok nedjelotvornog i nekvalitetnog pravosuđa odnosno dugotrajnosti sudskih postupaka. Sadašnji suci sude po diktatima iz politike nakon čega slijedi njihov prosperitet i uspon na društvenoj ljestvici: Ili završavaju u Ustavnom sudu ili međunarodnim institucijama. Indikator korupcije u pravosuđu je stanje imovine sudaca koji vrše sudačku dužnost. Treba formirati posebno tijelo koje će utvrđivati njihovo imovinsko stanje. Svatko tko pokuša ukazati na kriminal, greške i propuste šalje se na psihijatriju, oduzima mu se radna sposobnost, proganja se – za to se koriste službenici MUP-a.

U Galeriji Forum Slavka Pavic. Hrvatska uživo. U Podcastu Velebit gostuje politolog Darko Petričić, autor knjiga "Hrvatska u mreži mafije, kriminala i korupcije", "Hrvatska bankarska mafija", "Pravosudna i policijska mafija", "Ovršna mafija, udruženi zločinački poduhvat političke kaste, bankarskog lobija, lihvara i državnih institucija protiv hrvatskih građana", "Metak u leđa za Miru Barešića", "Kriminal ... Page 1 of 3 - PRAVOSUDNA MAFIJA - posted in Drustvo: On je rekao da je Isidora pošto je došla kod njega sela na trosed u dnevnoj sobi i da je on hteo da joj da slike iz plakara, sa mora, kako se ne bi dosađivala dok se on tušira.- U plakaru sam slučajno napipao pištolj, ne znam ni sam šta sam hteo s njim da uradim, valjda neku šalu, da ispadnem šmeker. Predstavljanje knjige "Pravosudna i policijska mafija": Aktivisti predlažu građanski nadzor pravosuđa 22.

Darko Petričić PRAVOSUDNA I POLICIJSKA MAFIJA. Rezultati pretrage.

POVEZANE KNJIGE