Iznuđivač

Iznuđivač - Grisham, John | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grisham, John
DIMENZIJA
3,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Iznuđivač.pdf
ISBN
7736184122813

OPIS

U cijeloj povijesti SAD-a ubijena su četvorica saveznih sudaca. Savezni sudac Raymond Fawcett upravo je postao peti. Njegovo tijelo, kao i tijelo njegove tajnice, pronađeno je u sučevoj zabačenoj kućici kraj jezera kamo je često odlazio na odmor i opuštanje. U kućici nema tragova borbe ili provale, osim razvaljenog sefa, pa FBI nema nikakvih čvrstih tragova ni osumnjičenika. Pritisak je sve veći i traži se krivac. Samo jedan čovjek zna tko je ubojica i što se nalazilo u sučevom sefu. Njegovo ime je Malcom Bannister i bivši je odvjetnik. Trenutno se nalazi u saveznom zatvoru u Frostburgu gdje služi desetogodišnju kaznu zbog reketarenja. Ovo je njegova prilika koju je čekao pet godina i ima jako dobar plan kako da izađe iz zatvora i izravna račune s FBI-jem. No, ništa nije kako se čini i sve je dozvoljeno u novom, uzbudljivom romanu najboljeg autora pravničkih trilera Johnu Grishamu. Prijevod: Damir Biličić

Pogledajte tko su ljudi koje je pomilovao Donald Trump Novi detalji uhićenja u trgovačkom centru: Uhićen iznuđivač 's metkom u cijevi' Osumnjičeni 30-godišnjak je prilikom primopredaje novca bio naoružan pištoljem s metkom u cijevi, a novac je uzeo i zadržao kad je uhićen iznuđivač iznuđivači genitiv: iznuđivača iznuđivača dativ: iznuđivaču iznuđivačima akuzativ: iznuđivača iznuđivače vokativ: iznuđivaču iznuđivači lokativ: iznuđivaču iznuđivačima instrumental: iznuđivačem iznuđivačima U trgovačkom centru u Zagrebu uhićen iznuđivač "s metkom u cijevi", maltretirao je kupca svog auta . Hina .

U kućici nema tragova borbe ili provale, osim razvaljenog sefa, pa FBI nema nikakvih čvrstih tragova ni osumnjičenika. Iznuđivač. Crna kronika.

POVEZANE KNJIGE