Mačke

Mačke - Meadows, Graham | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meadows, Graham
DIMENZIJA
8,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačke.pdf
ISBN
1401873889049

OPIS

U knjizi, koja je pred vama, autori odgovaraju na pitanja: Kako se treba brinuti za mačku u svakom razdoblju njena života – od mladog mačića do stare mačke. Savjetuju nas kako se nositi s mačjim ponašanjem, kako prepoznati i liječiti mačje bolesti, te što treba znati o prehrani naše mačke

Osim toga, uz pozitivno poticanje, odnosno nagrađivanje mačke se mogu trenirati, objašnjava Petak. Tjeskoba se javlja kod mačaka koje su previše vremena ostavljene same Bengalske mačke sa papirima Čistokrvni unikatni bengalski mačići na prodaju.

Međutim, vlasnici mačaka moraju putovati, zbog godišnjeg pregleda kod veterinara, preseljenja ili duljeg godišnjeg odmora te je važno pripremiti mačku, ali i potrebnu opremu na ... Mačke često napuštaju svoj dom, a mnoge se više nikada… 3 Imena za mačke: Pitamo se ima li smisla mački davati ime, s obzirom… 4 Otrovne sobne biljke - opasnost za vašu mačku: Većina će se složiti da je dom bez pokoje biljke… Mačke i gubitak dlake Nije nova vijest da se mačke linjaju. Tokom cijele godine i dugodlake i kratkodlake mačke podjednako gube mrtve dlake koju ostavljaju na svojim vlasnicima, pokućstvu i ostalim st… E-Mačke vole stabilnost, ne vole promjene, a najgora te najveća promjena koju jedna mačka može preživjeti jest gubitak voljenog člana svoje zajednice.

POVEZANE KNJIGE