Mačke

Mačke - Meadows, Graham | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meadows, Graham
DIMENZIJA
8,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Mačke.pdf
ISBN
2239024216690

OPIS

U knjizi, koja je pred vama, autori odgovaraju na pitanja: Kako se treba brinuti za mačku u svakom razdoblju njena života – od mladog mačića do stare mačke. Savjetuju nas kako se nositi s mačjim ponašanjem, kako prepoznati i liječiti mačje bolesti, te što treba znati o prehrani naše mačke

Svojim je habitusom većina vrsta iz te porodice vrlo slična široko rasprostranjenoj i općepoznatoj domaćoj mački: imaju gipko tijelo, meko krzno, kratka lica i relativno malene lubanje.Uši su im uspravne, šiljaste do zaobljene, a mačke ih mogu okretati u ... Pogledajte na Drugom programu, u petak 12. veljače u 20:05 dokumentarni film Snježne mačke i ja.

Dvobojni mogu imati bijelu masku koja liči na obrnuto V, bijele noge, trbuh, prsa i okovratnik. Ferplast Siesta Deluxe 4 plastični ležaj za pse i mačke Na nogicama od ležaja nalazi se guma koja sprječava klizanje i pruža maksimalnu stabilnost dok v... FE70204916.

POVEZANE KNJIGE