Ona prije mene

Ona prije mene - Delaney, JP | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Delaney, JP
DIMENZIJA
11,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Ona prije mene.pdf
ISBN
3629235922737

OPIS

Taj zahtjev doima se neobičnim, čak i prijetećim – a u slučaju dviju žena koje će ispuniti taj zahtjev, posljedice će biti razorne… Nakon osobne tragedije, Jane je igrom slučaja došla do životne prilike za novi početak, prilike da živi u prelijepoj ultraminimalističkoj kući koju je projektirao zagonetni i privlačni arhitekt. Pronašavši kuću na broju jedan u ulici Folgate, ona odmah osjeća koliko je privlači i opušta taj prostor, no uvjet pod kojim može živjeti u toj kući je da se pridržava velikog popisa vrlo strogih pravila. Uselivši se, Jane ubrzo doznaje za Emmu, bivšu stanarku koja je ondje umrla pod zagonetnim okolnostima. Dok pokušava odvojiti istinu od laži, Jane nehotice prati iste obrasce, donosi iste odluke i proživljava isti užas kao i Emma, te se počinje pitati hoće li njezina priča biti repriza priče djevojke prije nje… Uz obrate koji se samo nižu i čitatelja hvataju posve nepripremljenog, Emmina prošlost i Janeina sadašnjost neumoljivo se isprepleću u ovome napetom psihološkom trileru koji nećete moći ispustiti iz ruku! »Ne možete prestati čitati! Jedan od najnapetijih trilera koje sam pročitala posljednjih godina. Prepun obrata i s fantastičnim završetkom! « Lisa Gardner »Majstorski osmišljena radnja koja će vas opčiniti… Svakako ćete ostati zapanjeni.« Booklist JP Delaney pseudonim je autora koji je već objavljivao bestselere pod drugim imenima. Ona prije mene njegov je prvi psihološki triler i za nju su otkupljena prava u više od trideset pet zemalja. Filmsku verziju režirat će Oscarom nagrađeni redatelj Ron Howard.

Novinar Mešanović opet je pitao Sinišu Vucu je li udario svoju suprugu. - Moja supruga je malo ljuta bila na mene… Vesna i Milan Bandić upoznali su se na jednoj zabavi dok je on bio student na Fakultetu političkih znanosti, a ona je netom prije završila Školu primijenjenih umjetnosti.

godine u Hercegovini te se potom vratili u Zagreb. Kako ona tvrdi, odnos sa svekrvom je jako toksičan jer se miješa u sve - a radila je to čak i prije braka. Majka troje djece ispričala je da je svekrva svima otkrila da su se zaručili iako su ona i suprug htjeli to zadržati za sebe i imati intimno, malo vjenčanje u krugu najbližih. Ona prije mene njegov je prvi psihološki triler i za nju su otkupljena prava u više od trideset pet zemalja.

POVEZANE KNJIGE