Planer – Kako postati Jogi

Planer – Kako postati Jogi Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer – Kako postati Jogi.pdf
ISBN
7877400131027

OPIS

Jesti, piti, spavati! Malo smijeha, puno kuknjave! Je li to sve?Zar ćeš umrijeti kao crv? Probudi se! Dosegni besmrtnu radost.Šri Svami Satyananda SarasvatiDragi čitatelju, joga oslobađa kreativni potencijal života. Svakodnevno vježbanje izgrađuje unutarnju snagu i prirodnu otpornost tijela, ono zadire u srž problema umjesto da se bavi simptomima i tako razvija osjećaj oslanjanja na vlastite snage i samopouzdanja. Za razliku od sporta, u jogi nema natjecanja. Izazov je vlastita snaga volje. Ovaj je dnevnik tu da bi te nadahnuo i ohrabrio na najljepšem putovanju – putovanju prema samospoznaji koje može početi i na prostirci za jogu. Namijenjen je bilježenju znanja, dojmova i pitanja, koji se prirodno pojavljuju nakon satova i radionica joge. Pamćenje je nepouzdano; radije bilježi –piši i skiciraj. Neka bude jedinstvo između uma, tijela i duše. Neka ti joga donese osjećaj unutarnjeg i vanjskog sklada.Na sva svoja pitanja možeš odgovoriti sam. Učitelj je u tebi.– Šri Svami Satyananda Sarasvati

Iz tog razloga pojavljuju se novi pravci, drevno znanje podseća na velnes gimnastiku. Da postanem Bez obzira kako želite pristupiti jogi, postoji osnovni redoslijed koji slijedi većina razreda: Započnite praksu kratkom vježbom meditacije i intonacije, smirivanjem uma i centralizacijom misli.

Naša je vizija biti vaš prvi izvor inspiracije za organiziranje putovanja te postati vodeći izvor informacija vezanih uz svijet putovanja u Hrvatskoj i okolnim ... Svima su okvirno poznati brojni učinci joge, ali malo nas zna koliko su stvarno dalekosežni, piše majstorica joge Bipin Baloni koja jogu naziva drevnom vještinom koja ujedinjuje um, tijelo i dušu Joga je drevna praksa koja gradi snažan odnos između uma, tijela i duše. Osim toga ... Kako disati kao majstor joge Ovaj je članak napian u uradnji našim timom urednika i ikunim itraživačima koji u ga potvrdili precizno i icrpno.

POVEZANE KNJIGE