Urghove Kronike

Urghove Kronike - Pasini, Mislav | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pasini, Mislav
DIMENZIJA
6,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Urghove Kronike.pdf
ISBN
7163483491472

OPIS

Junak Urgh uvijek odabire pravi put, koliko god on značio nevolju. Jer, što li je moguće učiniti kada je na kocki sudbina cijelog jednog svijeta, do pogledati strahu u oči i obračunati se s njime, oslonivši se o svoje najjače tajno oružje – hrabrost. Plavokosi Urgh čak i ne zna tko je zaista. No, osvjetljujući vlastitu prošlost, on otkriva povijest naroda koji nastanjuje Taurus, a koji je suočen s neviđenom prijetnjom iz mraka. Naime, ili će postati bezlični vojni zombiji scanneri ili će nastaviti živjeti u prirodnoj ravnoteži koja je omogućila eone i eone održivoga svijeta.“Urghove kronike” Mislava Pasinija stoga nisu samo književno-stripovska priča sa stotinama junaka koje susrećemo putem – bradati ratnik Zelin koji podsjeća na patuljka iz Tolkienova “Gospodara prstenova”, Slamnati Čovjek, Čovjek Kornjača, leteći Mikah, kraljevi Nak’tur i Sek’hur pa sve do Indijanaca i kauboja – već epopeja koja nam odašilje iskonsku poruku o dobru i zlu, o tami i svjetlu. Kronike nam govore o potrebi da se suprotstavimo unatoč opasnosti od moguće propasti, a sve u ime jednog održivog i prirodnog svijeta s kojim smo, upravo kao i Urgh, zapravo izgubili vezu te ostali osamljeni i izgubljeni.

... Mislav Pasini - Urghove kronike ; Nagrada publike. Tomislav Beronić - Peta dimenzija - dobitnik nagrade Artefakt 2017.

1 2 3... 150 Page 1 of 150 - Advertisement - Multimedijski portal koji donosi aktualnosti iz Velike Gorice i Turopolja. Kronike Velike Gorice-24.

POVEZANE KNJIGE