Živi labirint

Živi labirint - Foulds, Adam | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Foulds, Adam
DIMENZIJA
4,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Živi labirint.pdf
ISBN
6018351985913

OPIS

Duševna bolnica na rubu Londona 1837. susretište je pjesnika iz zabiti, Johna Clarea, budućeg najslavnijeg pjesnika viktorijanske Engleske Alfreda Tennysona i mnoštva drugih osebujnih likova. U ovome povijesno vjerodostojnom ali istodobno lirskom prozom prožetome romanu autor promišlja sudbine svojih likova naglašavajući kako je naša osobnost u jednakoj mjeri učinak činjenica i fantazija.

Napomena: Prikazana je približna lokacija L Light6 Svi oglasi ovog oglašivača Pošalji poruku ... Kako bi spasili svoje prijatelje, moraju se probiti u legendarni Posljednji Grad, labirint koji kontrolira WCKD i koji bi mogao biti najsmrtonosniji labirint od svih. Svi koji se izvuku odatle živi, dobit će odgovore na pitanja koja traže otkako su prvi put stigli u labirint. Read "Živi labirint" by Adam Foulds available from Rakuten Kobo.

2.872 din. potrebna količina: Dodaj u korpu.

POVEZANE KNJIGE