Abeceda rezidbe

Abeceda rezidbe - Prat, Jean-Yves | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Prat, Jean-Yves
DIMENZIJA
7,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Abeceda rezidbe.pdf
ISBN
9663386599971

OPIS

Pristupačna svima, zahvaljujući jednostavnom jeziku i abecednom redu, “Abeceda rezidbe” vodi vas korak po korak kroz rezidbu drveća i grmlja u vašem vrtu. Tako ćete za svaku vrstu pronaći pravilne postupke i najbolje vrijeme za rezidbu. Mnogobrojni specifični savjeti korisno popunjavaju ovaj priručnik, primjerice, kako da ograničite razvoj nekog stabla u malome vrtu, kako da održavate živicu, kako da orezujete bez opasnosti ili kako da pomladiti staro stablo i dr. Voćke stablašice i grmovite voćke izmiješane su s ukrasnim drvećem i ukrasnim grmovima. Različite vrste poredane su abecednim redom, prema njihovu hrvatskom imenu, kako bi vam se omogućilo da ih brzo pronađete. Sve to popraćeno je nizom prekrasnih ilustracija.

Abeceda. REZIDBE Ilustrirao JoĂŤl Bordier 81 ABECEDA REZIDBE Kratkarodnagrancicajesvinuta _____ _____ Kratka rodna grancica koja je svinuta u obliku luka, prirodno se razvija prema razvoju cvatnih pupova.

12 odgovori jabuke i kruške. pokrenuto ... ABECEDA REZIDBE.

POVEZANE KNJIGE