Kompetencijski pristup nastavi hrvatskog jezika

Kompetencijski pristup nastavi hrvatskog jezika - Listeš, Srećko, Grubišić, Linda | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Listeš, Srećko, Grubišić, Linda
DIMENZIJA
8,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Kompetencijski pristup nastavi hrvatskog jezika.pdf
ISBN
7637130072429

OPIS

Kompetencijski pristup nastavi Hrvatskoga jezika vrlo je relevantan, kvalitetan i prijeko potreban teorijski pregled i praktični priručnik koji će biti iznimno koristan nastavnicima Hrvatskoga jezika u osnovnoj i srednjoj školi, kao i studentima i sveučilišnim nastavnicima u području učiteljskih i svih jezičnih studijskih smjerova. Ovaj priručnik pruža pregled ključnih pojmova i praktičnih primjera kojima se nastavnici osvještavaju, obrazuju i ohrabruju da svakodnevno iskoračuju iz ustaljenih oblika poučavanja i uočavaju pomake u jezičnoj vještini i komunikacijskoj osposobljenosti svojih učenika.

Ove je godine u fokusu jezična djelatnost pisanja. metodici hrvatskog jezika. Za nastavna područja hrvatskoga jezika postoje različite metode i postupci koji nisu zajednički na razini cijelog predmeta.

U posljednjih nekoliko godina, otkada internet zauzima važno mjesto u životu svakog mladog bića, mnogo se govori ... Prema Nastavnom planu i programu ostvarivanje svrhe i zadaće u nastavi Hrvatskog jezika uključuje ovladavanje standardnim jezikom čemu pridonosi: ˝razvoj ... Nastavne metode i postupci u različitih didaktičara i metodičara imaju različite definicije.

POVEZANE KNJIGE