Ljepotica i zvijer – bojanka

Ljepotica i zvijer – bojanka - Artyushenko, Anna | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Artyushenko, Anna
DIMENZIJA
10,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljepotica i zvijer – bojanka.pdf
ISBN
1683919674266

OPIS

Ova bojanka donosi klasičnu i prekrasnu priču o ljubavi i prijateljstvu prepričanu maštovitim, bajkovitim i detaljima bogatim ilustracijama. Neka vas očaravajuće i raskošne scene nadahnu na stvaranje vlastite i jedinstvene bajkobojanke. Zakoračite u čudesno putovanje ovom divnom pričom i doživite ju na potpuno nov način. Ispričajte ju svojim potezima, ispričajte ju bojama! Uz dobru i neopisivo lijepu djevojku koja slijedi svoje srce odvažite se na put mističnom šumom prepunom zvjerki, doznajte koje tajne i bogatstva krije raskošan dvorac na osami okružen prekrasnim ružičnjakom, pratite kako novootkriveno prijateljstvo prerasta u istinsku ljubav… Ilustratorica Anna Artyushenko odrasla je u Rusiji, a školovanje i umjetničku karijeru nastavlja u Hrvatskoj. Ljepotica i Zvijer njezina je prva bojanka.

... Ljepotica i Zvijer Bella figura - Bullyland kupovina IgračkeShop ... Ilustratorica Anna Artyushenko odrasla je u Rusiji, a školovanje i umjetničku karijeru nastavlja u Hrvatskoj.

Igrice za decake, igrice za devojcice, crtani filmovi, crtani junaci, decje pesmice, price za decu, kod nas cete naci sve. PROFIL DARUJE BOJANKU LJEPOTICA I ZVIJER - IGRA DARIVANJA Zakoračite u bajkobojanku! Autorica Anna Artyushenko Ova bojanka donosi klasičnu i prekrasnu priču o ljubavi i prijateljstvu prepričanu maštovitim, bajkovitim i detaljima bogatim ilustracijama. Početna Lepotica i zver - Bojanka. Generic selectors.

POVEZANE KNJIGE