Mali čarobnjaci vole matematiku 2

Mali čarobnjaci vole matematiku 2 - Gordana Hren | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gordana Hren
DIMENZIJA
11,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali čarobnjaci vole matematiku 2.pdf
ISBN
1794255474539

OPIS

“Mali čarobnjaci vole matematiku” nudi zabavne aktivnosti koje će zaokupiti vaše mališane. Svaka od dviju vježbenica u seriji fokusira se na raznolike pedagoške ciljeve kako bi dijete u potpunosti pripremila za školu. Počnite od prve i polako gradite znanje, razumijevanje i samopouzdanje djeteta. Upute za rješavanje jasne su i jednostavne, a uključeni su i primjeri kako biste znali gdje početi. Na zadnjoj su stranici i rješenja! Vježbenice “Mali čarobnjaci uče matematiku” namijenjene su predškolarcima (već od treće godine!), kao i školarcima koji muku muče s matematikom, a djecu uče što je matematika, zašto nam je potrebna i koliko zabavna može biti!

38.90 kn 31.12 kn Dodaj u košaricu Quick View. 20 % popust.

Na osnovu mnoštva kriterija poput količine stresa, emotivnih čimbenika, fizičkih zahtjeva, sadašnje i buduće perspektive zapošljavanja, visine plaće te konkurentnosti, Business Insider je izdvojio deset najboljih zanimanja za ... knjige za djecu, slikovnice, biblioteka loptica, knjige, knjiga Vježbenice "MALI ČAROBNJACI VOLE MATEMATIKU" namijenjene su predškolarcima (već od treće godine), kao i školarcima koji muku muče s matematikom, a djecu uče što je matematika, zašto nam je potrebna i koliko zabavna može biti. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Početna Djeca i mladi Rječnici i priručnici Priručnik za matematiku - 2.razred srednje škole. Priručnik za matematiku - 2.razred srednje škole ...

POVEZANE KNJIGE