Pedagogija za učitelje i nastavnike

Pedagogija za učitelje i nastavnike - Bilić, Vesna | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bilić, Vesna
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Pedagogija za učitelje i nastavnike.pdf
ISBN
4769908433423

OPIS

Naslov knjige Pedagogija za učitelje i nastavnike jasno govori da je namijenjena onima koji su odabrali taj poziv i onima koji će mu se tek posvetiti. Sveučilišne udžbenike i znanstvene knjige ima smisla pisati ako se razlikuju od postojećih. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u poučavanju pedagogije na sveučilišnim studijima, autori su nastojali napisati knjigu koja će biti drukčija od dosadašnjih načinom izlaganja, strukturom i sadržajem te temama za seminarske rasprave. Sveučilišni udžbenik Pedagogija za učitelje i nastavnike na neki je način uvod u pedagogijsku znanost i pedagošku praksu. U njemu su sustavno izložena mnoga pitanja i odabrani najprihvatljiviji odgovori koje nudi znanost o odgoju. Autori pozivaju čitatelje neka kritički razmišljaju o pročitanome te o praksi u kojoj žive ili su njezini aktivni sudionici. Na kraju se zaključuje da su za pedagošku teoriju i praksu iznimno važni pedagoški i školski pluralizam jer na svijetu ne postoji najbolja škola ili najbolja pedagogijska teorija. Autori drže da su rješenja za mnogobrojna neslaganja u pedagogiji i pedagoškoj praksi u pedagoškom pluralizmu.

- Zagreb : Školska knjiga : Učiteljski fakultet Sveučilišta, 2016. Opis - KRUG ZNANJA - Priručnik za učitelje, nastavnike i profesore (+CD) Učitelji imaju važnu posredničku ulogu u promicanju znanja i motiviranju učenika za usvajanje gradiva i za učenje općenito. Poštujući stilove učenja, stvarajući pozitivno radno ozračje i vjerujući u sposobnosti učenika, mogu utjecati na ishod tog procesa. Milan Matijević, Vesna Bilić, Siniša Opić; Pedagogija za učitelje i nastavnike; Zagreb: Školska knjiga (2016) Preporučena literatura: Herbert Gudjons; Pedagogija; Zagreb: Educa (1994) PEDAGOGIJA 1-2-3 USPJEH: za odgojitelje i učitelje/ učinkovita disciplina od dječjeg vrtića do 8.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u poučavanju pedagogije na sveučilišnim studijima ... Pedagogija za učitelje i nastavnike / Milan Matijević, Vesna Bilić, Siniša Opić.. Impressum.

POVEZANE KNJIGE