Sastavi zmaja

Sastavi zmaja - Steer, Dugald | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steer, Dugald
DIMENZIJA
3,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Sastavi zmaja.pdf
ISBN
1248699496518

OPIS

Otkrijte svijet zmajeva, njihove osobine, moći i ponašanje u ovoj interaktivnoj knjizi. Upoznajte mitove i legende o zmajevima, njihovo značenje u različitim kulturama i postanite znalac u prepoznavanju vrsta zmajeva. Doznajte kako se kreću, kako neki od njih lete i kako nastaje njihov vatreni dah, a zatim sastavite model zmaja veličine 30 cm s motorom za navijanje i oživite svojeg zmaja. Sastavi zmaja pripada seriji Sagradi raketu, Sastavi T. Rexa i Sastavi robota.

Kupi! Studio ... Simpatičan i nimalo zastrašujuć tabure u obliku zmaja. Tabure će uljepšati sobu vašeg mališana i dugo će vam dobro služiti, jer je izrađen od kvalitetnih materijala.

Cilj sajta je da pomogne srednjoškolcima da što bolje i kvalitetnije napišu sastav na određenu temu. zMaja Stube Alberta Anđelovića 5, 51000 Rijeka tel. +385 51 321 717 [email protected]

POVEZANE KNJIGE