Sastavi zmaja

Sastavi zmaja - Steer, Dugald | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Steer, Dugald
DIMENZIJA
7,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Sastavi zmaja.pdf
ISBN
7542217958136

OPIS

Otkrijte svijet zmajeva, njihove osobine, moći i ponašanje u ovoj interaktivnoj knjizi. Upoznajte mitove i legende o zmajevima, njihovo značenje u različitim kulturama i postanite znalac u prepoznavanju vrsta zmajeva. Doznajte kako se kreću, kako neki od njih lete i kako nastaje njihov vatreni dah, a zatim sastavite model zmaja veličine 30 cm s motorom za navijanje i oživite svojeg zmaja. Sastavi zmaja pripada seriji Sagradi raketu, Sastavi T. Rexa i Sastavi robota.

• 14:26 PARTIZAN DOČEKUJE RADNIČKI: Milošević DEFANZIVNO protiv Nišlija (SASTAVI) PARTIZAN DOČEKUJE RADNIČKI: Milošević DEFANZIVNO protiv Nišlija (SASTAVI) Veznjak Barcelone uz opis "Tamo gdje je sve počelo" objavio je sliku sa samih početaka svoje uspješne fudbalske karijere. Zmaja, koji se u posljednje vrijeme muči s minutažom u redovima katalonskog kluba, na Instagramu prati više od 5,8 miliona fanova, a za nešto više od sat vremena objava je skupila više od 86 hiljada fanova. Sastavi Zlatnog zmaja i odleti u konačnu bitku s Lloydom! Nema na zalihi.

Za uzrast: 7+ SKU: 70666: Opis. VAŽNO: Sastavi koje pišemo služe samo kao pomoć za samostalnu izradu radova. Nikako nemojte da ih prepišete i prikažete kao svoje delo.

POVEZANE KNJIGE