Bespomoćnost

Bespomoćnost - Pedrosa, Ines | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pedrosa, Ines
DIMENZIJA
10,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Bespomoćnost.pdf
ISBN
4753941468843

OPIS

Nakon nezgodna pada Jacinta Sousa u bolničkom će se krevetu prisjetiti svoje mladosti i pedeset godina provedenih u Brazilu, života u Rio de Janeiru u prvoj polovici dvadesetog stoljeća i nedavnog povratka u Portugal. Njezin sin, arhitekt Raul Sousa, zaboravit će na sveprisutnu društvenu korupciju i vlastitu prošlost kad se u selu Arrifes pojavi novinarka Clarisse. Na tren će mu se učiniti kako bi negdje mogao pripadati. Jer i Jacinta i Raul zauvijek su izmješteni: u Brazilu su ih promatrali kao Portugalce, a u Portugalu ih sada smatraju Brazilcima. Bespomoćnost je priča o krizom pogođenom Portugalu i žudnji za ljubavlju iz pera jedne od najboljih portugalskih spisateljica.

Slijedi deset podsjetnika zašto Bog dopušta da osjećamo bespomoćno. 1.

Ako ste u snu vidjeli da je netko bespomoćan to znači da nećete moći izraziti svoje mišljenje. Netko će vam zabraniti pravo govora što će vas jako razljutiti. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam bespomoćnost.

POVEZANE KNJIGE