Cesta lijesova

Cesta lijesova - May, Peter | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
May, Peter
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Cesta lijesova.pdf
ISBN
4518735637199

OPIS

Na pustoj plaži otoka Harris na Hebridima, more je izbacilo čovjeka, jedva živog i na rubu pothlađenosti. On ne zna tko je ni kako se našao ondje. Jedini je trag do njegova identiteta karta na kojoj je označena cesta poznata kao Cesta lijesova. Ne zna kamo će ga odvesti, ali ispunjen stravom i nesigurnošću zna da je mora slijediti. Detektiv George Gunn plovi burnim vodama Atlantika do usamljene hridi 30 km zapadno od Hebrida u Škotskoj. S lošim predosjećajem izlazi na obalu gdje su trojica svjetioničara nestala prije više od stotinu godina. To je tajna koja nikada nije riješena, ali sada se pojavila još jedna. Na toj istoj hridi pronađen je čovjek prebijen nasmrt, a detektiv Gunn mora otkriti tko je to učinio i zašto. Adolescentica leži u krevetu u svojoj sobi u Edinburghu, očajna što još ne zna istinu o smrti svojeg oca, uglednog znanstvenika. Dvije godine nakon što je pronašla njegovo oproštajno pismo, Karen Fleming još ne može prihvatiti da bi je otac svojevoljno napustio na takav način. Što više otkriva o prirodi njegova istraživanja, to više sumnja da iza njegova nestanka stoje drugi ljudi. Cesta lijesova slijedi tri opasna putovanja prema jednoj šokantnoj istini – i shvaćanju kako je neznanje pogubno za pojedinca, ali i za čitavo čovječanstvo.„Vrhunski triler i istinski užitak za čitanje.“ – Guardian „Mračno, uzbudljivo i atmosferično.“ – Scotland on Sunday „Pisac je kojeg bih slijedio do kraja svijeta.“ – New York Times

Ne zna kamo će ga odvesti, ali ispunjen stravom i nesig 'Cesta lijesova' napeti je triler koji prati tri paralelne priče, koje se na kraju isprepletu toliko da jedva čekate vidjeti rasplet čitave situacije. Peter May odlično je ispričao nevjerojatnu priču o tri putovanja prema jednoj istini, a istovremeno vam toliko izaziva maštu da ste ponekad uvjereni kako ste i sami dio iste priče. Povoljne cijene lijesova, prilagođene svačijim mogućnostima.

On ne zna tko je ni kako se našao ondje. Jedini je trag do njegova identiteta karta na kojo... Cesta lijesova.

POVEZANE KNJIGE