Knjiga o travama

Knjiga o travama - Marai, Sandor | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marai, Sandor
DIMENZIJA
11,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga o travama.pdf
ISBN
3307573707719

OPIS

Ova knjiga mađarskog klasika Sándora Máraija je poput starih knjiga o travama koje su jednostavnim primjerima htjele odgovoriti na pitanja poput: što treba učiniti ako nekoga boli srce ili ga je napustio Bog. Ne govori o idejama i junacima, već o onome što je u vezi s čovjekom. Njen pisac učeći želi podučiti bližnje, učeći od starih, iz knjiga, preko njih iz ljudskoga srca, iz nebeskih znakova. Želi prenijeti elementarne spoznaje, odnosno temeljne istine ljudskoga života. Djelo napisano 1943. Sándor Márai posvetio je Epiktetu, svom dragom Marku Aureliju, Montaigneu i svim stoicima, od kojih je učio o moći, dobroj volji i životu bez straha.

Sadržaj Ova knjiga mađarskog klasika Sándora Máraija je poput starih knjiga o travama koje su jednostavnim primjerima htjele odgovoriti na pitanja poput: što treba učiniti ako nekoga boli srce ili ga je napustio Bog. Ne govori o idejama i junacima, već o onome ... Prihvaćam otvaranje računa i korištenje moje e-mail adrese u svrhu komunikacije vezane za listu čekanja Knjigu " Knjiga o travama" - Sandor Marai naručite online na web stranicama Knjižare Ljevak .

Lokacija prodavca: Stari Banovci. Način slanja: -Kurirskom službom; Način plaćanja: -Slanje po uplati-Pouzećem ... Knjižara Dominović će ti kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima, kupone za popust i informativne članke vezane uz svijet knjiga.

POVEZANE KNJIGE