Moja prva enciklopedija o životinjama

Moja prva enciklopedija o životinjama - Ganeri, Anita | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ganeri, Anita
DIMENZIJA
11,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja prva enciklopedija o životinjama.pdf
ISBN
2736838141195

OPIS

Zavirite u čudesni svijet životinja! Od divovskih žirafa do ljupkih tigrića, otkrijte kako životinje preživljavaju u divljini. Zapanjit će vas stvorenja, velika i mala, u ovoj knjizi prepunoj fotografija i zanimljivih činjenica!

Zavirite u čudesni svijet životinja! Od divovskih žirafa do ljupkih tigrića, otkrijte kako životinje preživljavaju u divljini. Zapanjit će vas stvorenja, velika i mala, u ovoj knjizi prepunoj fotografija i zanimljivih činjenica! Moja prva enciklopedija o životinjama - Prašume - Upoznajte očaravajuća bića koja prašume nazivaju svojim domom! - Od opasnih jaguara do prekrasnih leptira, otkrijte kako životinje preživljavaju u najgušćim i najmračnijim šumama na svijetu! - Iznenadit će vas koliko možete naučiti iz ove knjige, p | 71624-TN anita ganeri MOJA PRVA ENCIKLOPEDIJA O ŽIVOTINJAMA - PRAŠUME.

ISBN: 9789533500225 Enciklopedija životinja nudi odgovore na mnoga neobična pitanja o čudesnim bićima s kojima dijelimo naš planet - od ptica i sisavaca preko guštera do kukaca i riba. U njoj ćete pronaći i nevjerojatne činjenice o ljuskavome, krznenome, sluzavome i apsolutno fascinantnome životinjskom carstvu! Disneyjeva enciklopedija koja vas vodi u čudesan svijet prirode! Svako je dijete radoznalo i željno novih znanja o prirodi, životinjama i svijetu koji nas okružuje.

POVEZANE KNJIGE