Pisanje u znanosti i struci

Pisanje u znanosti i struci - Gačić, Milica | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gačić, Milica
DIMENZIJA
11,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Pisanje u znanosti i struci.pdf
ISBN
9039465055375

OPIS

Knjiga je prije svega namijenjena čitateljima s manje iskustva u pisanju, ali je koristan podsjetnik i iskusnijima i vještijima jer sadržava praktične napomene za pisanje znanstvenih i stručnih radova, a posebno za pisanje radova u visokoškolskoj nastavi te za izradu doktorskih disertacija. Nije zamišljena kao knjiga koja se čita samo jedanput, već kao pratitelj u radu koji se često konzultira i na koji se vraća kad god što treba provjeriti, pa je za te potrebe posebno razrađeno kazalo koje se nalazi na kraju knjige. – Autorica

Naslov Pisanje u znanosti i struci (Academic, Scientific and Professional Writing) Autori Gačić, Milica Vrsta, podvrsta i kategorija knjige ... Pisanje u znanosti i struci; Autor/i: Milica Gačić; Vrijeme izdavanja: siječanj 2017.; Broj stranica: 252 Pisanje u znanosti i struci - Knjiga je prije svega namijenjena čitateljima s manje iskustva u pisanju, ali je koristan podsjetnik i iskusnijima i vještijima jer sadržava praktične napomene za pisanje znanstvenih i stručnih radova, a posebno za pisanje radova u visokoškolskoj nastavi te za izradu doktorskih disertacija. Nije zam PISANJE U ZNANOSTI I STRUCI Autor: Milica Gačić Vrijeme izdavanja: siječanj 2017.

Trnjanska cesta 63, PP 913 Pisanje u znanosti i struci; Autor/i: Milica Gačić; Vrijeme izdavanja: siječanj 2017.; Broj stranica: 252 Objavila je brojne znanstvene i stručne radove i autorske knjige među kojima treba istaknuti Pisanje u znanosti i struci (Narodne novine, 2017.), velike rječnike Englesko-hrvatski rječnik prava, međunarodnih odnosa, kriminalistike i forenzičnih znanosti, kriminologije i sigurnosti (2004.) i Englesko-hrvatski rječnik prava i međunarodnih ... Pisanje znanstvenih i stručnih... Posjedovanje; Citiranje; Pošaljite e-poštom; Izvoz zapisa.

POVEZANE KNJIGE