Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali)

Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali) Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Planer čitanja: Imam dobar plan… (mali).pdf
ISBN
5764109510596

OPIS

IMATE LI PLAN ČITATI BAŠ SVAKI DAN? Planer čitanja idealan je dar svakom knjigoljupcu. Ako volite bilježiti misli najdražih autora, prepisivati stihove ili zapisati koju rečenicu – ovo je planer za Vas. “Knjiga koju smo pročitali, a iz nje nismo ništa zapisali, nepročitana je knjiga”, rekao je francuski pisac i književni kritičar Antoine Albalat. Uz ovaj planer, sve Vaše bilješke ostat će zabilježene kao podsjetnik na najvrednije književne trenutke. Čitajte i bilježite svaki dan! Obogatite sljedeću godinu mislima i porukama po svojem izboru. U sljedećoj godini želimo Vam ostvarenje svih čitateljskih planova i planer popunjen do posljednje stranice.

Uz svakodnevno usmjerenje, kratku molitvu i poticaje, saznati ćete o braku i svome supružniku, ali i sebi puno toga što će Vam koristiti da obnovite ili čak spasite brak. Svet privatnog preduzetništva nudi beskonačno mnogo mogućnosti. Ukoliko imate biznis ideju i odlučite da načinite taj hrabar korak, napravite biznis plan i iskoristite ga, otvorićete sebi vrata ka lagodnom životu uz zaradu i radno vreme kakvo ste oduvek želeli.

Sigurno ste barem jednom u životu željeli izgubiti onih 5 kilograma viška i u želji da izgledate besprijekorno ste se odlučili podvrgnuti jednoj od "popularnih dijeta". No, koja dijeta zapravo potiče zdravo mršavljenje i koja […] Za početak je potrebno prepoznati jeste li jabuka, kruška ili pješčani sat, a zatim otkrijte prehranu prema građi tijela koja garantira mršavljenje!.

POVEZANE KNJIGE